19 Temmuz 2008 Cumartesi

Opera Mobile 9.5 Beta Çıktı

Windows Mobile işletim sistemli mobil cihazlar için geliştirilmiş en başarılı tarayıcı olan Opera Mobile'ın 9.5 beta sürümü çıktı. İndirme bağlantısı burada.

Opera Mobile'ın bugüne kadar IE'nin mobil sürümlerinden daha hızlı olduğunu düşünüyorsanız, bir de Opera Mobile 9.5 betayı deneyin. 8.65 sürümünden çok daha hızlı ve uyumlu bir şekilde sayfaları görüntüleyen yeni beta sürümü, ayrıca tam ekran sayfa görüntülemeyi de nihayet destekler hale gelmiş görünüyor.

Dokunmatik Ekranlı Telefonlara ÖzeliPhone'daki Safari tarayıcısı gibi tüm ekranı görüp istediğiniz alanı çift tıklayarak büyütme olanağı tanıyan bu özelliğin yanı sıra, Opera Mobile 9.5 beta cihazınızın ekranını en verimli şekilde kullanıyor. Henüz beta sürümü olduğu için, Opera'nın getirdiği mühim yeniliklerden olan Flash Lite 3 desteği şimdilik kapalı olsa da, bu haliyle ücretsiz olan Opera Mobile 9.5'i denemenizde fayda var. Windows Mobile 5.0 ve 6 uyumlu olan tarayıcıyı cihazınızın kendi belleğine yüklemeniz Opera tarafından şiddetle tavsiye ediliyor.

:: Opera Mobile 9.5 beta sürümünü ücretsiz indirmek için tıklayın.


Kaynak: SDN

Hiç yorum yok: